Cristiano Ronaldo snimio kampanju za TAG Heuer

Živuća nogometna legenda, Cristiano Ronaldo, mjesec dana prije početka nove nogometne sezone snimio je kampanju za švicarski urarski brand, TAG Heuer. Trostruki osvajač FIFA Zlatne lopte savršeno se uklopio u ovogodišnji glavni slogan TAG Heuera koji glasi #DontCrackUnderPressure.

Cristiano_Ronaldo_behind_the_scene_8

Poruka ove kampanje je da se Cristiano Ronaldo ne slama pod pritiskom koji je pred njim tijekom nogometne sezone, već da slijedi svoj vlastiti put koji je definiran po njegovim pravilima i da, osim što postavlja izazove samome sebi, postavlja izazove i ostalima. Kampanja će svjetlost dana ugledati 20. kolovoza, nekoliko dana prije početka nove nogometne sezone.

Cristiano_Ronaldo_behind_the_scene_6

TAG Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Avangarda je upravo kultura i filozofija TAG Heuer branda. Njihova jedinstvena tradicija temeljena je na pomicanju granica i kršenju pravila: Vode se filozofijom – koristimo snagu uma u prevladavanju tehnoloških barijera i stvarnju odvažnih satova s natjecateljskim duhom i izvrsnom izvedbom. Brend je obilježio povijest proizvodnje satova, pogotovo na polju luksuznih kronografa s mehaničkom točnošću s kojim se rijetki mogu mjeriti. Modeli za 2015. godinu otkrivaju novu dinamiku i u smislu vremena koje se kreće jako brzo i potpuno izmijenjenog okoliša.

Cristiano_Ronaldo_behind_the_scene_3

Komentari