Još jedna nova hrvatska craft piva

chimney

Chimney

Craft pivska scena sve je bogatija i bogatija te nas ne čudi još jedan craft pivski brend – Crafter’s. Crafter’s donosi čak devet vrsti piva – Spirit, Pumpker, Chimney, Swing, Switch, Escape, Saint, Hopper i Glider.

Spirit piva vrste scotch ale nastala je kao kombinacija specijalnih tamnih sladova, hmelja i voća. Ovo zimsko pivo začinjeno je cimetom i vanilijom najviše kvalitete i osim kao samostalna zimska “grijalica” poslužit će i kao pratnja uz desert.

glider

Glider

escape

Escape

Bundeva ili buča, u kombinaciji sa začinima poput klinčića i cimeta otvorit će vam nove pivske horizonte s pivom Pumpker. Suhi završetak čini ovo pivo iznimno pitkim, a sve zajedno dokazuje da znalci odlično pivo mogu napraviti i od naoko neobičnih sastojaka. Chimney je oatmeal stout piva kremastog okusa i blagog mirisa pržene kave, a uz voćne note i niski stupanj alkohola čine ovo pivo dobiveno iz tamnijih sladova i plemenitog hmelja ugodnim za piće u bilo koje doba dana.

Swing je american red ale pivo. Skladna kombinacija blago karamelastog tijela sljubljenog sa citrusnim i tropskim voćnih notama dobivenim korištenjem probranih vrsta hmelja. Switch je rye ipa pivo koje donosi eksploziju arome tropskog voća i citrusa. Idealna kombinacija raži i američkih hmeljeva zaslužna je za ovo gorko ali iznimno aromatično pivo punog tijela.

switch

Switch

spirit

Spirit

Escape je english ipa pivo tradicionalne engleske recepture začinjeno plemenitim europskim i američkim hmeljevima. Lagano sladno tijelo obogaćeno citrusom čini ovo pivo prigodnim za svaki dio dana. Saint je seasonal pivo koje se proizvodi u ograničenim količinama posebno za blagdan. Sv. Patrika. Klasični lager začinjen plemenitim hmeljevima temelj je ovog vrlo pitkog piva, krase ga i blago citrusne note, a egzotična boja dobivena je korištenjem prirodnih sastojaka i metoda.

Hopper je session ipa pivo nižeg postotka alkohola i nježne kombinacije cvjetnih, biljnih i citrusnih aroma, a uz polusuho tijelo i sladni završetak, čini ovo pivo sposobnim ugasiti svaku žeđ. Glider je pilsner pivo češke recepture i klasičnog pivskog stila na Crafter’s način. Pitko, lagano pivo sa cvjetnim aromama koje osvježava u svakoj prilici.

pumpker

Pumpker

swing

Swing

A gdje sve možete uživati u ovim raznovrsnim pivskim okusima saznajte na crafters.hr.

Komentari