Cowshed kozmetiku možete kupovati i u Hrvatskoj

cowshed cosmetics

Mnogi odlični beauty brendovi posljednjih sezona polako, ali sigurno pristižu i na hrvatsko tržište, na oduševljenje brojnih kupaca koji su dosad u proizvodima inozemnih beauty kuća uživali isključivo posredstvom online shoppinga. U Hrvatsku je relativno nedavno stigla i popularna britanska marka organske kozmetike Cowshed, koja u svijetu već uživa veliko povjerenje potrošača, jer riječ je o kozmetici bez parabena, sulfata, umjetnih boja i mirisa, naftnih derivata i sastojaka životinjskog podrijetla.

cowshed cosmetics2

Priča o Cowshedu započinje još 1998. godine, kada su vlasnici otvorili svoj prvi spa u staroj štali u britanskom Somersetu. Uz spa centre koji su u međuvremenu otvoreni i u Berlinu, Miamiju, Londonu i New Yorku, kroz godine su razvijeni i proizvodi za njegu kose i kože, s prirodnim formulama i sastojcima bliskim njihovom britanskom naslijeđu. Kozmetika se i danas proizvodi u Engleskoj, a višestruko nagrađivani proizvodi dobivaju se iz najboljih organskih biljnih ekstrakata, koji njeguju um, tijelo i dušu.

cowshed4

Prilično raznolik asortiman obuhvaća razne kupke, gelove za tuširanje i pilinge za njegu tijela, šampone, regeneratore i serume za kosu, čistače, kreme, ulja i balzame za njegu kože lica, proizvode za mame i djecu (posebna je linija Baby Cow), kao i za muškarce, a svi oni u dodiru s kožom stvaraju iskustvo jedinstvenih mirisnih formula i njegujućih tekstura.

cowshed cosmetics3

Želite li isprobati Cowshed pristup organskoj kozmetici, proizvode ovog britanskog beauty brenda pronaći možete na hrvatskom webshopu WoW-Junkie.

Foto: Cowshed

Komentari