Idiličan odmor na otoku Kornat

Core lounge bar & restaurant, smješten u Nacionalnom parku Kornati, u uvali Vrulje na otoku Kornatu, idealan je spoj tradicionalnog i modernog te predstavlja garanciju kvalitete. Potpuno obnovljeni i preuređeni stari objekt s moderno opremljenim prostorom otvoren je prošle godine kako bi svakome gostu pružio maksimalni odmor.

1 Core X5

2 Core

Core je lounge bar i konoba što znači da osim ručka ili večere, u Coreu možete uživati samo i na kavi upotpunjenoj s prekrasnim pogledom. Opuštajuću atmosferu stvara ne samo i priroda otoka, već i dekor prostora, tako da ležajevi s baldahinima, ležaljke i poseban ‘lounge’ dio prostora mame na odmor i opuštanje.

3 Core

12 Core

Do Corea možete doći brodom, u mogućnosti su primiti 20 brodova do 30m dužine. Restoran može primiti sto gostiju koje čekaju razne delicije s menija. Specijalitet kuće i najtraženije jelo je Core plata, no u ponudi su još grdobina u kotliću, jastog, škampi i jela ispod peke. Nakon ukusnog obroka možete kušati razna pića od domaćih rakija, preko koktela do nejekskluzivnijih pjenušaca.

4 Core

13 Core

Osim jednodnevnog posjeta Coru, možete prostor unajmiti i za razne domjenke, vjenčanja i sl. Kuća je također raspoloživa za najam. U njoj može istovremeno odsjesti 14 osoba u 4 sobe.

14 Core

18 Core

Lokacija Cora je ono što je najbolje kod tog lokala. Oko restorana i bara nema nikoga do 200 metara udaljenosti, okružen je s mnogo zelenila (što je rijetkost na Kornatima), smokava, maslina, vinove loze i drva badema. Pogled je spektakularan i seže skroz do Italije, dok noćna rasvjeta stvara romantični ugođaj.

20 Core

10 Core

Više o samom objektu i prekrasnoj lokaciji možete saznati na Facebook stranici te na core-kornati.com.

16 Core

9 Core

5 Core

11 Core

 

Komentari