Cool tetovaže za ovu zimu

tatoo-9

@bicemsinik

Ponukani tatoo konferencijom koja će se održati u Rijeci od 25. do 27. studenog 2016. i na kojoj će se predstaviti najbolji domaći i regionalni tatoo umjetnici, odlučili smo istražiti kakvi će sve trendovi i stilovi biti zastupljeni te što možemo očekivati od ove specifične umjetničke scene.

Već smo pisali o minijaturnim i ‘ženskim‘ tetovažama, dok je istovremeno sve popularniji trend minimalističkih, kubističkih i tzv. ‘akvarel’ tetovaža. Naravno, svaki umjetnik ih realizira u svome stilu i izrazu, a ako niste u mogućnosti ‘potegnuti’ do Rijeke sljedeći mjesec, donosimo nekoliko profila umjetnika i njihovih tetovaža.

@bicemsinik

@bicemsinik

Svi koji njeguju drugačiju, posebnu i jedinstvenu estetiku svakako će zamijetiti rastući trend kubističkih tetovaža koje djeluju kao da su inspirirane nekim od najpoznatijih likovnih djela tog znamenitog razdoblja, a za sve one istančajnijeg ukusa tu su tetovaže minimalističkog izraza. Jednostavne, izvedene samo obrisnom linijom bit će zauvijek originalno rješenje i trajni elegantni ukras na tijelu.

Novost zadnjih godina i brzoratući trend je tzv. ‘akvarel’ tehnnika, a ultimativna je kombinacija spoj ovih dvaju stilova. Jesen, pa i zima, najbolje je doba za tetoviranje i njegu kože nakon zahvata. Ako ste se premišljali kako i kada ukrasiti svoje tijelo, sada je pravo vrijeme za to.

tatoo-6

@bicemsinik

tatoo-7

@bicemsinik

tatoo-8

@bicemsinik

tatoo-10

@bicemsinik

tatoo-11

@bicemsinik

tatoo-12

@bicemsinik

tatoo-1

@j_a_s_a_n_d

tatoo-3

@j_a_s_a_n_d

tatoo-13

Taoci Tatoo

Taoci Tatoo

Taoci Tatoo

Foto: Instagram, Facebook

Komentari