Kako napraviti cool punđu

punda2

Northern Heart (@northernheart)

Bez obzira na trendove u kosi koji dolaze i prolaze, punđa je svih ovih godina jedna od najsvestranijih frizura koju možete kreirati od svoje kose. Ona je elegantan izbor u formalnim večernjim prigodama kada je uredno začešljana i priljubljena uz glavu, a jednako efektnu funkciju ima i u nešto ležernijoj varijanti te u svakodnevnim životnim situacijama, koje inzistiraju na brzoj, jednostavnoj i, što je najvažnije, vama ugodnoj frizuri.

Maja Wyh (@majawyh)

Maja Wyh (@majawyh)

Ovu chic frizuru sasvim sigurno ste nosili u niz prigoda, a na dnevnoj bazi biraju je i zvijezde i poznate blogerice, koje različitim stilovima punđe upotpunjuju svoje odjevne kombinacije. Ideja za podignuti kosu u punđu je mnogo. Slijedite li primjer Kate Bosworth, postići ćete nisku i urednu punđicu ‘sleek’ efekta, lako prilagodljivu svim prigodama.

Kate Bosworth (@katebosworth)

Kate Bosworth (@katebosworth)

Od vrlo bujne kose, moguće je napraviti voluminoznu, ‘preokrenutu’ punđu kao što je to napravila Hedvig Opshaug s bloga Northern Light, a Camilla Pihl naša je svakodnevna inspiracija za kreativne frizure, pa tako i za punđe na sto načina, koje ova blogerica predlaže nositi srednje visoke u kombinaciji s nekoliko ležernih pramenova koji uokviruju lice ili pak chic punđe kroz koje su prepletene pletenice i svilene marame.

Camilla Pihl (@camillapihlno)

Camilla Pihl (@camillapihlno)

Blogericu Maju Wyh navikli smo vidjeti s raspuštenom kosom, no kada ju podigne, izbor su ove cool razbarušene punđice koje njenim stylinzima daju ležernu notu ili pak popularna top knot punđica s poluraspuštenom kosom. Njemačka blogerica Debi s bloga Debiflue još je jedna odlična adresa za posjetiti kada vam ponestane inspiracije za styling kose, a punđa vam se čini kao idealno rješenje. Njena verzija je još jedna odlično stilizirana punđa, koja djeluje vrlo ležerno i neopterećeno.

Debi (@debiflue)

Debi (@debiflue)

Foto: Instagram

Komentari