Cool par modne industrije

seanopry2

On je jedan od najpoznatijih muških modela na svijetu, a ona pripadnica ženske divizije najplaćenijih modela svijeta. Reklo bi se, modni par iz snova. Sean O’Pry i Samantha Gradoville od ove su godine ne samo modni, već i ljubavni par, čije se  dogodovštine s putovanja i mali isječci iz njihova privatnog života svako malo mogu pratiti na Instagramu.

samgradoville2

Sean je već deset godina u modnoj industriji, a od strane modnog skauta otkriven je još 2006., i to preko svog MySpace profila. Od tada do danas, impresivna je lista angažmana koje je imao i suradnji s najpoznatijim modnim imenima današnjice. Karijeru je započeo snimajući editorijale i pojavljujući se na naslovnicama magazina, a vrlo brzo za njega su uslijedili vrlo unosni poslovi, poput snimanja kampanja u kojima je često imao ulogu zaštitnog lica.

seanopry8

Na revijama se pojavljivao (i još se pojavljuje) tek periodično, i to za modne velikane poput Balmaina. Giorgio Armani, Calvin Klein, Versace, Hugo Boss i Salvatore Ferragamo, samo su neka imena s kojima ga već godinama veže bliska poslovna suradnja, a ‘hype’ oko ovog američkog modela irskih korijena iskoristile su i mnoge high street kuće u čijim je zvjezdanim kampanjama sudjelovao: GAP, Zara, Massimo Dutti i H&M.

samgradoville3

Svi koji se dotad još uvijek nisu upoznali sa Seanom, to su vrlo vjerojatno učinili potkraj 2014. godine, kada se poznati model pojavio u glavnoj ulozi u spotu Taylor Swift za pjesmu ‘Blank Space’, što ga je definitivno približilo široj publici. Iako nešto samozatajnija od njega, i Samantha Gradoville ima podjednako uspješno karijeru na modnoj sceni, koja je započela početkom 2010.

seanopry7

Upravo tada Samantha je dobila ulaznicu u svijet mode, otvarajući i zatvarajući Pradinu reviju kao ekskluzivno i sasvim novo modno lice o kojem će se još mnogo čuti. Na modnoj pisti općenito se pojavljivala selektivno, i to za velika modna imena kao što su Marc Jacobs, Celine, Versace, Dolce & Gabbana i Chanel, pri čemu je potonjoj modnoj kući dulji niz sezona bila jedno od omiljenih lica.

seanopry6

U današnje vrijeme pamtimo ju po kampanjama za Emporio Armani i Lancome, zbog čega je na stranici models.com s razlogom na listi modela ‘The Money Girls’. Sean i Samantha svoju su vezu započeli ranije ove godine, a ‘odali’ su ih njihovi Instagram profili, na kojima nisu krili svoja druženja, koja su se s vremenom pretvorila u putovanja po najljepšim dijelovima svijeta.

seanopry5

seanopry3

seanopry

samgradoville4

samgradoville

Foto: Instagram (@seanopry55, samgradoville)

Komentari