Cool etui za laptop je uvijek dobra ideja

Etui za laptop nije samo pitanje estetike i personalizacije vaše tehnologije već i način na koji najlakše možete zaštititi dragocjenost od ogrebotina ili štete pri prenošenju. A zahvaljujući brojnim web-stranicama, danas laptope možemo opremiti najrazličitijim cool dodacima i futrolama u svim cjenovnim kategorijama i u skladu s našom osobnošću i pretvoriti ih u prave modne dodatke.

laptopetui-thenavis

The Navis (Etsy.com, 86.27 $)

Većina etuija je prilagođena 13 i 15-inčnim laptopima što i odgovara standardu, a dolaze u raznim varijantama – elegantnim poslovnim ili razigranim šarenim uz koje možemo zaboraviti na dosadne crne torbe na koje smo uglavnom navikli. Laptop u etuiju tako možemo nositi u bilo kojoj torbi ili ga prenositi pod rukom, a brojni modeli upotpunjeni su džepićima za osnovne dodatke – pribor za pisanje, mobitel, možda tanak notes ili bilježnicu. Takva je kombinacija idealna za nošenje u fakultetsku knjižnicu ili sastanak jer u etui stane sve najosnovnije potrebno za rad.

laptopetui-bluecase1

Blue Case (Etsy.com, 17.90 $)

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih primjeraka s različitih stranica koje dostavljaju u Hrvatsku, pogledajte ih u nastavku i inspirirajte se.

Komentari