Cool crno-bijela kampanja brenda Dott.

Dott svibanj (2)

Dizajnerica Katarina Bilan za sezonu proljeće/ljeto 2017. predstavlja izuzetno nosivu kolekciju koja utjelovljuje bezvremensku eleganciju i intelektualni chic. Košulje, kombinezoni, hlače i kaputi izrađeni su od ugodnih pamučnih materijala, a boje koje prevladaju u kolekciji su bijela, svijetlo ružičasta, modra i crna. Košulje sa zanimljivim vezanjem, capri hlače i kaputi s presvučenom dugmadi idealan su izbor za poslovne žene koje u svoj styling žele unijeti dozu zanimljivosti i zaigranosti.

Dott svibanj (4)

 

 

Cijela kolekcija odiše retro notom te je popraćena i takvom kampanjom koju je osmislila i fotografirala Anđela Vidić. Kampanja je snimljena analogno s crno bijelim filmom s kamerom srednjeg formata Mamiya. Fotografkinja je željela kampanjom evocirati osjećaj trenutka kad u potkrovlju pronađeš stare fotografije i promatraš detalje i odjeću na njima. Filmovi su ručno razvijeni te su skenirani u digitalnu verziju. U ulozi djevojke sa slike našla se Santana Picco.

Kolekciju je moguće razgledati i kupiti u splitskom Designer Storeu Krug na adresi Nepotova 1 i online na stranici www.krugstore.com.

Dott svibanj (5)

Dott svibanj (8)

Dott svibanj (10)

Dott svibanj (12)

Dott svibanj (13)

Dott svibanj (14)

Dott svibanj (11)

Fotografija: Anđela Vidić
Asistent fotografije: Glorija Lizde
Model: Santana Picco
Odjeća: Dott.
Cipele: Marole
Styling: Katarina Bilan

Komentari