Cool bar TOZD u Ljubljani

tozdbar3

Od dana kada se otvorio, bar TOZD u Ljubljani postao je nezaobilazno mjesto svih ljubitelja cool interijera, odlične kave, mini zalogaja i opuštene atmosfere. S terasom uz rijeku Ljubljanicu obećaje lijena ljetna poslijepodneva i večeri u najboljem društvu, a ni u interijeru ne nedostaje posebnih ‘wow’ faktora koji su osigurali da se ovom mjestu svi vraćaju iznova.

tozdbar1

Industrijskog stila, s golim ciglenim zidovima, kožnim naslovnjačima u vintage stilu, drvenim stolcima i stolovima, prepun je detalja izvješenih na zidovima koje čak možete kupiti, a zanimljivost kojom se ponosi je i mala knjižnica gdje možete uzeti knjigu i u njoj uživati ispijajući šalicu kave. U TOZD-u pripremaju svoju vlastitu cold brew kavu Ruster koji dobijaju hladnim fermentiranjem, a na meniju su razne domaće craft pive i brojni slani i slatki zalogaji spravljeni od bio sastojaka.

tozdbar10

Ukratko rečeno, u TOZD-u ćete pronaći sve što vam treba i sve što tražite u jednom baru, u svako doba dana – doručak i kavu ujutro, hladno pivo uz slani zalogaj navečer. I sve ćete to moći zabilježiti odličnom fotografijom jer TOZD je uistinu fotogeničan sa svim svojim pomno promišljenim detaljima i elementima. Potražite ga na Gallusovom nabrežju 27 u Ljubljani, a prije nego se zaputite na mali izlet možete ga pratiti na Facebook stranici.

tozdbar9

tozdbar8

tozdbar4

tozdbar7

tozdbar2

tozdbar6

Foto: TOZD Facebook

Komentari