Novi originalni concept store u Dubrovniku

kawa2

Novootvorena trgovina u Dubrovniku, Life According to Kawa, u ponudi ima zbilja različite proizvode. Na jednom mjestu možete pronaći sireve, slatkiše, začine, odjeću, modne dodatke i ukrase za dom.

life according to kawa (10)

life according to kawa (8)

Originalna trgovina nudi ručne radove domaćih dizajnera poput Hippy Gardena, Yuniku, Kragrlice, Marinski Heartmades, Sapunoteke, Le Band keramika itd. Nude samo najbolje od regije, a posebno ističu svoju ljubav prema prirodi i ekološkim proizvodima stoga ni ne čudi da se u ponudi može pronaći veganski sladoled Gelati d’Oro sa Krka ili green field pivo Kabinet iz Srbije.

life according to kawa (5)

life according to kawa (6)
U ponudi imaju i posebne retro razglednice koje na drugačiji i moderan način šalju pozdrave iz Dubrovnika. Mogu se pohvaliti i zanimljivim, unikatnim i funkcionalnim suvenira u obliku tanjura, zdjelica, teglica za biljke ili okvira za slike. ‘Life According to Kawa’ je ugodan ambijent koji dokazuje kako radnje ne moraju biti smještene unutar gradskih zidina kako bi imale bogatu ponudu i da su najbolji suveniri oni koje ćemo koristiti svaki dan.

kawa1

life according to kawa (7)

life according to kawa (3)

life according to kawa (2)

life according to kawa (4)

Komentari