Chic francuski beauty brend dostupan u Hrvatskoj

de provence (10)

Ovi proizvodi do sada su bili dostupni samo u ekskluzivnoj ponudi robnih kuća poput Selfridgesa i Johna Lewisa ili u vrhunskim hotelima i restoranima diljem svijeta, no od nedavno se mogu kupiti i kod nas. Compagnie de Provence ime je koje stoji iza luksuznih tekućih sapuna osmišljenih prema tradicionalnoj i provjerenoj recepturi legendarnog marsejskog sapuna, no modernizirane izrade, uglađenog dizajna i neprikosnovene kvalitete. Njegova priča počinje 1990. godine kad su dva prijatelja iz Marseillea, Pascal Bourelly i Philippe Boigeol, osnovali trgovačko poduzeće u Panieru, najstarijoj četvrti Marseillea.

de-provence-(19)

Godine 1999. Compagnie de Provence je prva marka koja je reinterpretirala tradicionalni marsejski sapun u kocki i lansirala njegovu tekuću verziju. Napravljen od biljnih ulja, baš kao i njegov predak u kocki, tekući sapun se kuha u kotlu prema izvornoj tradiciji te je prezentiran u staklenoj dozi s uglađenim dizajnom. U skladu s novim navikama potrošnje, ovaj proizvod je odmah postao vrlo popularan i doveo do kontinuiranog uspjeha Compagnie de Provence koji se sada navodi kao referenca za tekući marsejski sapun.

de provence (15)

Compagnie de Provence stalno razvija proizvode posvećene vašoj dobrobiti. Vođeni željom za promicanjem i prodajom ovog amblemskog sapuna diljem svijeta, dali su mu suvremen obrat. Lijepo umotan u smeđi papir, vezan užetom od konoplje i sa žigom od voska, vraćen mu je ugled izvrsnosti. S naglaskom na tradicionalna francuska znanja i tehnologije, nastojali su stvoriti jedinstvene proizvode koji su kombinacija autentičnog i modernog na dekorativan i suvremen način. Danas, osim originalnog marsejskog sapuna u tvrdoj ili tekućoj verziji, Compagnie de Provence nudi i linije za njegu tijela, za kupanje, za njegu muškarca, parfeme, mirise za dom, svijeće i sredstva za čišćenje doma.

Svi proizvodi su osmišljeni s ekskluzivnom dozom elegancije koja im daruje prepoznatljiv stil i izvanrednu osobnost. Karakterističan po neobičnom urbanom stilu, Compagnie de Provence prikazuje elegantan i suvremen duh ilustriran čistim linijama i ekskluzivnim grafičkim dizajnom. Ponudu poznatog francuskog brenda pronađite u Zagrebu, u Polygon Storeu, u Mesničkoj 4.

T.B.

Komentari