Kampanja za novu Coded Edge kolekciju

Coded Edge kampanja

Mladi dizajnerski brend Coded Edge, iza kojeg stoje Silvio Ivkić i Jure Perišić, najavljuje svoju novu jesensko-zimsku kolekciju kampanjom kojom dominiraju monokromatske fotografije. Segment je sedma kolekcija Coded Edge-a, koja inspiraciju pronalazi vraćajući se u dizajnerski proces nastajanja nekih od prijašnjih kolekcija, a prati ju i zanimljiv modni video za koji je ekskluzivno glazbu radio hrvatski graveyard pop band Side Project.

Coded Edge kampanja 3

Segment je jedan od dijelova, koji je prirodnim putem odvojen ili je mehaničkim utjecajem razdvojen od cjeline, podjela na dijelove u fizičkom smislu i poglavlja u određenoj priči i ideji. Tako su haljinu, koja je predstavljena posljednja na reviji na FASHION.HR-u u Reticent kolekciji, dizajneri odvojili na sedam majica koje su središnji dio inspiracije ove kolekcije. Unveiling: Black i Izložba hrvatskog dizajna 1516 te revije u Zagrebu i Splitu obilježili su ovu haljinu kao jedini dizajnerski unikat, koji daljnjim procesom nastavlja svoju priču kroz odabrane komade nove kolekcije.

Coded Edge kampanja 5

Veličanstvena haljina postala je tako dijelom sedam novih streetwear komada od kojih je svaki unikat u novoj kolekciji. Ostali outfiti u kolekciji uključuju jakne s lakiranim detaljima, tople vunene veste i kapute te lagani srebrni overcoat koji se jedinstvenim sjajem izdvaja iz ostatka kolekcije.

Coded Edge kampanja 7

Nešto drugačiji vizualni identitet fotografije utjecao je i na styling kampanje pa su predimenzionirana i karakteristična oglavlja zamijenjena praktičnim asesoarom poput muških i ženskih rukavica te beanie kapama. Zaštitna lica kampanje su mladi i perspektivni modeli Gordana Dude (Talia Model) i Arian Alagić (Tijara Model Managment), makeup potpisuje Nika Dušak, a glazbu za video hrvatski  graveyard pop band Side Project.

Coded Edge kampanja 6

Coded Edge kampanja 2

coded-edge11

Coded Edge kampanja 10

Coded Edge kampanja 9

Coded Edge kampanja 8

Coded Edge kampanja 3

Coded Edge kampanja 4

Photo & Video: Coded Edge

Models: Josipa Janković (Talia Model)

Gordana Dude (Talia Model)

Arian Alagić (Tijara Model Managment)

Makeup: Nika Dušak

Music: Side Project

Komentari