Coachella kao inspiracija za novu kolekciju torbica Mariposa

mariposa4

Nova kolekcija Mariposa torbica dizajnerice Kristine Bradač nastala je inspirirana boho atmosferom jednog od najpoznatijih festivala današnjice, Coachelle. Nakon prošlogodišnjeg posjeta kalifornijskom festivalu, koji iz godine u godinu sve više oduševljava ljubitelje glazbe i mode, Kristina je, nadahnuta viđenim, pripremila svoju šestu kolekciju torbica. Mariposa Skipper, Shopper Mariposa, Denim Mariposa te Mini Peacock ovog puta u white verziji, nastavak su prepoznatljivog Kristininog izričaja.

mariposa6

Mariposa Skipper je zamišljena kao torbica za cijeli dan. Jednostavnih i čistih linija sa zlatnim lancem spaja eleganciju i glamur koji svakodnevnu torbu u trenu pretvaraju u savršenog suputnika za večernji izlazak. Dolazi u bež, maslinsto zelenoj i trendy svijetloplavoj boji.

mariposa3

Shopper Mariposa namijenjena je ženama koje ne žele razmišljati stane li im sve potrebno u torbu, već žele prostran i pregledan svakodnevni modni dodatak. Shopper će svojim dimenzijama tako zadovoljiti i najzahtjevnije. Dizajniran je u ružičasto-bijeloj, bijelo-camel i camel-bijeloj boji.

Budući da je traper ultimativni trend ove sezone, i u Mariposi mu je dodijeljeno posebno mjesto. Denim Mariposa je primamljivih mini dimenzija, s detaljem srca za koji možete birati boju.

mariposa5

Mini Peacock pak ove sezone stiže u novoj boji – kombinaciji bijele boje i čipke, inače karakterističnog detalja za Peacock model. Sve torbice su ručno izrađene u Hrvatskoj od vrhunske prirodne kože, a više detalja o njima možete pronaći na Mariposa.hr ili na Facebook stranici Mariposa by Kristina Bradač.

mariposa2

Foto: Šime Eškinja
Hair: Larita Studio
Make up: Sanja Agić

Komentari