Šarmantne torbe inspirirane likom Mickeyja Mousea

coach3

Poznatoj Disney ikoni Mickeyju Mouseu teško je odoljeti ne samo djeci, već i odraslima. Znajući koliko je ovaj animirani lik popularan među publikom svih generacija, poznati modni brend Coach odlučio se na suradnju s filmskim studiom Disney i osmislio kolekciju kojom se kao lajtmotiv proteže upravo simpatični Mickey.

Nakon duljeg niza godina stagnacije, američka modna kuća Coach ponovno je omiljena među potrošačicama, a opet pronađenu popularnost duguje dizajnu modnih torbica koji se najbolje može opisati kao praktični minimalizam. U vremenima kada se uglavnom igra na sigurno i vrijedi mantra ‘manje je više’, u prodaju stiže ova kolekcija koja vrlo jednostavnim torbicama daje dozu humora i šarma.

coach2

Kolekcija uključuje nekoliko odličnih modela torbi preko ramena, ruksaka i clutheva, a sve one izrađene su od najfinije kože u svevremenskoj paleti boja, odnosno crnoj, crvenoj i boji karamele. Linija modnih dodataka kojom Coach slavi 75. rođendan, 18. lipnja stiže u online prodaju, a sada je dostupna u Coach trgovinama u Americi i u pariškom Coletteu.

coach4

coach

coach5

coach6

coach9

coach11

coach8

coach12

coach13

coach14

coach7

Foto: Coach

Komentari