Puder u sticku za ‘no make up’ look

clinique chubby

Među publikom omiljena Chubby linija make upa s potpisom Cliniquea ovog proljeća dobiva pojačanje, a novitet je Chubby in the Nude Foundation Stick – podloga u debeloj olovci, koja će nastojati ostvariti jednaku popularnost kao što je to prijašnjih godina pošlo za rukom Chubby balzamu za usne, Chubby sjenilu u olovci i Chubby rumenilu u sticku.

Većina blogerica koje su dosad imale priliku recenzirati Cliniqueov novi proizvod, izrazila je oduševljenje ovom podlogom, koja je idealno rješenje za žene u pokretu, radne dane provedene na poslu ili za vikende kada na licu ne želite neprirodan dojam full make upa, već nešto bitno laganije, prozračnije i prirodnije.

stick

Upravo takav, prirodan i ‘no make up’ dojam licu osigurava Chubby in the Nude podloga, za koju se odmah na početku mora istaknuti kako nema potpunu prekrivnu moć te na licu neće djelovati poput fasade, već će ujednačiti ten, prekriti manje nesavršenosti i osigurati prirodni finish.

Riječ je o kremastoj i njegujućoj podlozi u sticku s formulom bez ulja, koja čak osam sati licu pruža manju do srednju prekrivnu moć, balansirajući između mat i sjajnog tena. Lako se nanosi i blenda, ne ostavlja osjećaj težine na licu, a može se postupno nadograđivati ili kombinirati s korektorom.

Tražite li svakodnevno rješenje za svoju kozmetičku torbicu, imate zahvalan ten i ne želite previše pudera na licu, Chubby in the Nude odličan je izbor za vas i vašu užurbanu svakodnevicu. Stick je osim toga dovoljno malen da vam stane u torbicu i bude dostupan kada ga zatrebate tijekom dana da popravite make up, a tu je i njegova uvijek prigodna funkcija kada ste na putovanjima.

Clinique sugerira da stickom napravite nekoliko poteza preko čela, nosa, obraza i brade, sadržaj utrljate prstima ili pak kistom u laganim kružnim potezima, što će vam omogućiti bolju prekrivenost. U ponudi je ukupno 10 nijansi, podloga je namijenjena za sve tipove kože (pa čak i masni), a lice nakon nje izgleda ujednačeno, prirodno i svježe, bez efekta maske na licu.

Foto: Clinique

Komentari