Znate li koji korektor trenutno koriste sve zvijezde?

cle

Savršen i besprijekoran make up look najčešće je teško postići bez dobrog korektora i on je taj međukorak u šminkanju koji doista čini razliku. O ovom neizostavnom detalju kozmetičke torbice već smo vam mnogo pisali. Simona Antonović predstavila je 5 najboljih drogerijskih korektora, a mi smo pisali o najpopularnijim korektorima na svijetu, zatim onima u boji od kojih svaka briše određenu nepravilnost i onim modernima za podočnjake.

Ako se pitate koji se korektori najviše koriste u Hollywoodu i u rukama slavnih make up artista, odgovor se krije u jednom koji je trenutno najpopularniji. On dolazi s potpisom brenda Clé de Peau Beauté i zapravo već godinu za godinom osvaja prestižne nagrade beauty struke, što svakako govori u prilog njegovoj učinkovitosti. Tome pridonosi i lista ženskih zvijezda koje ga sada svakodnevno koriste, a to su redom Nicole Richie, Chrissy Teigen, Jenna Dewan Tatum i Kim Kardashian West.

Zašto ga svi vole i nose? Ova korektor nudi potpuno prekrivanje nedostataka, a pritom se ne uvlači i taloži na područjima gdje imate fine linije i bore. Osim toga, kremaste je i baršunaste teksture, koja nanošenje ovog korektora čini izuzetno jednostavnim. Formula u sticku vrlo je dugotrajna, potrebna je njegova minimalna količina za postizanje maksimalnih rezultata i u tom pogledu traje mjesecima. Nicole Richie, primjerice, preko dana koristi samo ovaj Clé de Peau Beauté make up hit i najviše voli činjenicu da fenomenalno kamuflira tamne podočnjake, ali i baš sve druge nedostatke.

product-detail-bmk-pic-9a-ocher-0004

Iako je riječ o korektoru koji je definitivno u high end rangu, dođete li u doticaj s njime i svidi vam se na prvu, investicija bi vam se mogla isplatiti. Pronaći ga možete na putovanjima u inozemstvo i u Sephori, a putem interneta dostupan je ovdje i ovdje.

Komentari