Zaključajte ljubavni lokot u City Centeru one

citycenterrozga2

Jelena Rozga ovogodišnje je Valentinovo odlučila obilježiti simboličnim zaključavanjem lokota na LOVE slova u City Centeru one, a time je dala podršku humanitarnoj akciji u kojoj se prikupljaju sredstva za Dječji dom Maestral Ditetu o’ jubavi i Udrugu Kap dobrote patera Cveka koje pomažu najugroženijim članovima društva: nezbrinutoj djeci te starim i nemoćnim osobama.

Ne morate ići do pariškog mosta Pont des Arts ili rimskog Ponte Milvia da biste zaključali lokot te tako obilježili vašu ljubav s nekim posebnim. Napravite to u City Centeru one Split, East i West, od 8. do 14. veljače te na taj način obilježite ovogodišnje Valentinovo. Uz romantičnu gestu, napravit ćete i dobro djelo. Lokot kupite za simboličnih 5 kuna, na njega upišite inicijale svoje bolje polovice, datum kada ste se upoznali ili nešto drugo što obilježava vašu ljubav. Lokot potom zaključajte na LOVE instalaciju koja je postavljena u vašem City Centeru one.

citycenterrozga3

Uz to što ćete na poseban način obilježiti Valentinovo, sudjelovat ćete i u humanitarnoj akciji: u suradnji sa Zdravstvenim studijem Split, osim prodaje lokota, sav dobrotvorni prihod od zdravstvenih mjerenja u splitskom centru namijenjen je Dječjem domu Maestral, a u zagrebačkim City Centerima one prihod od lokota bit će preusmjeren Udruzi Kap dobrote patera Cveka koja se brine za stare i nemoćne osobe bez dostojanstvene skrbi.

Komentari