Osvježavajući citrusni koktel na vašoj koži

nuxebiobeaute2

Bio Beauté, linija organske njege za tijelo brenda Nuxe, dobila je pojačanje u obliku proizvoda koji kombiniraju ekstrakt citrona s Korzike s organskim biljnim uljima koja savršeno odgovaraju koži. U procesu razvoja nove linije, Nuxe je odabrao sastojke na temelju njihovih svojstava, ali i njihovog porijekla, u skladu s politikom održivog razvoja. Isprobana i testirana biljna ulja, pretvorena u aktivne, jedinstvene teksture, zajedno s tonizirajućim ekstraktom citrona s Korzike, jednostavno će razmaziti vašu kožu.

nuxebiobeaute1

Koncentrat organskog citrona s Korzike je uzbudljiva svakodnevna poslastica za vraćanje tonusa koži i obnovu njezinog poleta. Citron je na Korzici jedna od autohtonih biljaka i najstarijih voćaka (ujedno i prastari rođak limuna), a dobiven namakanjem cijelog ploda u organskom ulju suncokreta kroz period od 12 sati, uljni ekstrakt citrona s Korzike sadrži dragocjene elemente za kožu.

Miris citrusa nove kolekcije stvoren je suptilnom kombinacijom 7 esencijalnih ulja (citron, tahićanska limeta, naranča, gorka naranča, egzotična verbena, bijeli grejp i crveni cedar). Citrusne note omekšane su dodirom vanilije u svojoj bazi, stvarajući slatku punoću mirisa.

nuxebiobeaute4

Kolekcija se sastoji od gel-kreme, ulja i roll-on dezodoransa. Osvježavajući, tonizirajući i stimulirajući efekt 24-satne hidratantne i tonizirajuće gel-kreme, zahvaljujući vodici organske metvice i citrona s Korzike, idealan je za nanošenje ujutro nakon tuširanja. Ulje makadamije koži će podariti mekoću.

nuxebiobeaute3

Hranjivo i tonizirajuće svilenkasto ulje s ekstraktom citrona s Korzike i organskim uljem sezama topi se u dodiru s kožom i trenutno upija, omogućavajući da se brzo odjenete nakon primjene. Pruža svilenkasti osjećaj na koži.

nuxebiobeaute5

24-satni osvježavajući roll-on dezodorans s ekstraktom citrona s Korzike i 10 esencijalnih ulja garantirano ne ostavlja bijele tragove na koži, niti žute mrlje na odjeći. Sadrži izrazito svježe i pročišćavajuće sastojke, smanjuje iritacije i osjećaj neugode na koži, a pri tom je fantastičnog mirisa.

Bio Beauté® by NUXE proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Komentari