Citroën reciklira rabljena vozila

Potaknut činjenicom da je grupa PSA Peugeot Citroën lider u pogledu smanjenja emisije CO2 u Europi u 2014. godini, prozvođač automobila Citroën stavlja naglasak u ožujku na veliku akciju otkupa dotrajalih vozila svih marki pod nazivom „Reciklirajte i Profitirajte“.

Citroën

Cilj akcije je ukloniti s hrvatskih cesta stara i dotrajala vozila budući da stari i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike u prometu kako vozača, tako i pješaka, a prije svega djece. Ovom akcijom se potiče sigurnost u prometu jer novo i ispravno vozilo ključan čimbenik sigurnosti svih sudionika u prometu. Citroën će uz pomoć ove akcije pozitivno djelovati na očuvanje okoliša budući da je marka Citroën na kraju 2014. preuzela mjesto lidera u Europi u pogledu smanjenja emisije CO2.

Citroën

Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki, bilo da su registrirana ili ne, koja se recikliraju u suradnji s tvrtkom C.I.O.S., specijaliziranoj za zbrinjavanje otpada. Vozila se otkupljuju kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën u Hrvatskoj gdje svi kupci mogu ostvariti popust na nove modele.

Citroën

Komentari