Čipkaste haljine za ovu sezonu

Olivia Palermo u čipkastoj haljini

Kako bi čipkaste haljine bile veliki odjevni hit i u hladnijoj sezoni, pobrinuli su se poznati modni brendovi, koji su jesenske dane spremno dočekali s ponudom najljepših primjeraka izrađenih od čipke. Ona nimalo ne zaostaje za onom proljetnom i dapače, čipkaste haljine u jesenskom i zimskom ruhu definitivno će uljepšati novu sezonu, koja sa sobom tradicionalno nosi zagasite boje i ponekad nimalo maštovite odjevne komade.

Čipkasta haljina komad je koji će se uvijek istaknuti iz mase i plijeniti pozornost, pa je odličan odabir za mnoge formalne prigode, bilo da su u pitanju poslovni trenuci ili svečanosti poput vjenčanja i rođendana. Delikantni čipkasti uzorci čine ovu haljinu pravim ‘statement’ modelom, kojem neće biti potrebni drugi dominantni komadi, pa jednom kada ju odaberete, sve što će vam još trebati su skladni modni dodaci – što jednostavniji, to bolji.

Otkako se na modnoj sceni pojavio trendsetericama omiljeni brend Self-Portrait, čipkasta haljina ponovno je dobila svoje trenutke slave, koji još uvijek traju, jer ovaj stil izgleda bolje no ikad. Proljetne i ljetne čipkaste haljine zamijenile su one dugih rukava, u nešto konkretnijim, odnosno toplijim materijalima i bojama koje variraju od crne, tamnoplave i boje vina, pa sve do puderasto roze, pastelno plave i krem bijele. Kakve sve modele možete pronaći u prodaji, donosimo u nastavku.

Foto: Olivia Palermo, Instagram

Komentari