Cipele u ovoj nijansi ljetni su ‘must have’

Ljeto je službeno pred vratima i novi modni trendovi već su zavladali ulicama. Odjevne kombinacije je najjednostavnije upotpuniti dobrim modnim dodacima – vaš styling time dobiva novu dimenziju i njima utječete na cijeli dojam. Osobito važnu ulogu imaju cipele – zato i jesu omiljene među ženama te su na njih posebno slabe.

metalik sandale zara

Ovog ljeta kao jedan od glavnih trendova nametnule su se metalik cipele. Ne samo da su zanimljive u posebnim i svečanim prigodama već su lako nosive i u onim dnevnim. Sandale, salonke, ravnih potplata, visokih potpetica ili espadrile, ako želite nešto zanimljivo u svom ‘looku’, svakako svojoj garderobi dodajte jedan od ovih modela. Uz metalik ni traper neće izgledati preopušteno, a svaka će haljina dobiti još svečaniji efekt.

Ako je sudeći po jednom od najpoznatijih brendova, Zara, skoro pa je nemoguće zaobići modele cipela u metalik nijansi. Ne znate što odjenuti za važno događanje? Približava li vam se ljetno vjenčanje? Ili ste naprosto u potrazi za komadom koji će vas izdvojiti iz mnoštva? Donosimo vam najbolje Zara modele u galeriji!

Komentari