Premijera filma We are your friends u Cinestaru

Sinoćnja premijera filma We are your friends, održana u CineStar kinu u zagrebačkom Branimir centru, označila je početak nove filmske sezone u Zagrebu. Film za sve ljubitelje glazbe, stigao je u distribuciji Blitz film i video koji su tom prilikom organizirali veliku filmsku premijeru i party održan u Johann Francku.

Branka Krstulović

Branka Krstulović

Na premijeru su stigli brojni poznati među kojima su bili i Zvonimir Papak ZAPP, DJ MAX (Dario Šarović) te DJ Don Tom (Tomislav Bilić).  Osim njih, u filmu su uživali i mnogi drugi glazbeni umjetnici i producenti, ali i poznate dame hrvatske scene među kojima su bile i Branka Krstulović, Iva Balaban, Ecija Ivušić, Iris Androšević Pinjuh te mnoge druge.

We are your friends je glazbeno i vizualno atraktivan film koji donosi najnovije hitove elektronske glazbe i prenosi atmosferu najboljih partyja losanđeleskih klubova. Dokaz tome su i poznata DJ imena koja su surađivali na filmu, kao što su Nicky Romero, Dillon Francis te Alesso.  We are your friends pogledajte već danas ekskluzivno u multipleksima CineStar!

Boško i Iva Balaban

Boško i Iva Balaban

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

Iris Androšević Pinjuh

Iris Androšević Pinjuh

Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić

Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić

Ana Strizić

Ana Strizić

Komentari