CineStar bar u Novom Sadu s potpisom Studija Franić Šekoranja

cinestarnovisad9

Proteklog petka u Novom Sadu otvoren je prvi CineStar multipleks u tom gradu, a osim što je moderno kino s 4DX dvoranom stiglo u shopping centar BIG, upotpunjeno je i fantastičnim barom čije uređenje potpisuje Studio Franić Šekoranja.

cinestarnovisad3

Upečatljivo eklektično ostvarenje inspirirano je, čime drugime, nego filmovima i kinima. Fotelje i stolci evociraju zlatno doba hollywoodske kinematografije, presvučeni baršunastim materijalom u raznim bojama i odvojeni u separee. Zatim su tu velika svjetleća limena slova koja vise sa stropa, intimna rasvjeta na drvenim stolovima, razigrani tepisi i zidovi koji su od poda do stropa ilustrirani najrazličitijim nacrtima, među kojima se ističe i onaj za ‘Zvijezdu smrti’ iz filma ‘Ratovi zvijezda’.

cinestarnovisad2

cinestarnovisad8

Nakon Novog Sada, u pripremi je i uređenje još jednog CineStar multipleksa s 5 dvorana u Zagrebu, u Centru Kaptol. Krajem ove godine i tamo će nas dočekati impozantan bar prije ulaska u dvorane kojeg će urediti Studio Franić Šekoranja. Prostor kojem će stropovi biti visoki čak 8 metara bit će ispunjen posebnim umjetničkim instalacijama i drugim iznenađenjima koje jedva čekamo vidjeti.

cinestarnovisad1

cinestarnovisad7

cinestarnovisad4

cinestarnovisad6

 

Komentari