Hit crtić godine ‘Ledeno doba: veliki udar’ otvara prvu CineKids projekciju

ice-age-collision-course-gallery-slider

Ljeto je za djecu počelo na najbolji mogući način u kinima – uz hit godine za djecu ‘Ledeno Doba: Veliki udar’. U CineStar kinima znaju da su djeca veliki obožavatelji kina i filmova, ali i poklona te je CineStar u suradnji sa LEGO Store i brick.hr kreirao posebne projekcije zvane CINEKIDS na kojima djeca, uz kupljenu ulaznicu za film, dobivaju i LEGO poklon i popust za kupnju igračaka u LEGO Storeu ili na brick.hr online stranici.

U najnovijem nastavku Ledenog doba, Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

CineKids i Cinestar

Dođite sa svojim mališanima na prvu CineKids projekciju u nedjelju, 17. srpnja, u 16 h, a svaki mališan će uz kupljenu ulaznicu dobiti ponešto – u Splitu (CineStar Joker centar) i Zagrebu (CineStar Arena Imax) to će biti Lego igračka obzirom da samo u tim gradovima postoji LEGO store, a u ostalim gradovima djeca dobivaju poklon kupon za 20% popust na online kupovinu na brick.hr. Svi posjetitelji CineKidsa koji ostvare kupnju online, osim popusta na kupnju, na kućnu adresu dobivaju i poklon.

CineKids projekcije održavat će se samo jednom mjesečno uz najnoviji dječji hit u CineStaru. Ukratko, to je filmska avantura za djecu koja počinje poklonom! Kupnja online ulaznica kao i više informacija o CineKidsu potražite na blitz-cinestar.hr.

Foto: Facebook

Komentari