Ususret Chocofestu provjerite kakve novosti ima hotel Sheraton

Chocofest1 post

Jedan od najstarijih hotelskih poduzeća u Hrvatskoj donosi niz novosti u najpopularnijim destinacijama u Hrvatskoj – Zagrebu i Dubrovniku.

U Dubrovniku je otvoren prvi Starwood hotel, dok je u Zagrebu prvi hotel s pet zvjezdica – Sheraton Zagreb Hotel – dobio novi izgled. Obnovljeni Sheraton Piano Bar dobio je posve novi ‘look’ u kojem mogu uživati svi posjetitelji raznih događanja koja se održavaju povodom Dana zaljubljenih te nadolazećih uskršnjih blagdana.

tomislav post 1

Peto izdanje Festivala kave i čokolade, Zagreb Coffee & Chocofest, održat će se od 11. do 14. veljače 2016. na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu te na još nekoliko odabranih lokacija u gradu. Festival će predstaviti najbolju domaću, no i svjetsku kavu i čokoladu, aktualne trendove u gastronomiji, dok će umjetnici na svoj način različitim tehnikama predstaviti sve čari čokoladnog artizma.

piano bar post

Tako se krajem ovog tjedna u sklopu suradnje s festivalom Zagreb Coffee & Chocofest gosti mogu počastiti posebnim čokoladnim menujem u Sheratonovom novoobnovljenom Piano Baru i Imperial Cafeu te mogu uživati u čokoladnoj večeri što će svakako začiniti večer u znaku ljubavi.

post Chocofest2

chocofest post 7

post Chocofest3

T.R.

Komentari