Chloé modeli cipela koje trendseterice obožavaju

chloe18

Eterične i lepršave haljine romantičnog boho prizvuka, posljednjih su sezona zaštitni znak modne kuće Chloé, no još veće uspjehe u pogledu prodajnih rezultata ostvaruju modni dodaci s Chloé potpisom. Kožne torbe imaju kultni status, modeli Drew, Faye i Hudson aktualna su opsesija trendseterica, a ništa manje pozornosti ne privlače ni Chloé cipele, koje krase ormare svih onih ljubiteljica posljednjih ‘it’ komada.

Ako se pita Chloé, pred nama je još jedno uzbudljivo modno proljeće, ali i ljeto, a zaigrate li na kartu boho stila, bilo uz originalne Chloé haljine ili pak high street varijante istih, styling će divno zaokružiti balerinke i sandale koje su u trgovine stigle iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. Neki od zastupljenih modela postigli su toliku popularnost da se ponavljaju iz prethodnih sezona, a neki su sasvim originalni i novi.

Jedan od najpoželjnijih novih modela su sandale s block petom i mnogobrojnim vezicama u neutralnoj bijeloj i bež i zaigranoj šarenoj varijanti, koje su se pokazale zvijezdama same revije, a nakon toga i ulica modnih metropola. Svjetske trendseterice već su se opskrbile ovim obožavanim Chloé cipelama za proljeće, a najnoviju kolekciju upotpunili i s nekoliko bestsellera iz prethodnih sezona; gladijatoricama i balerinkama koje se uz pomoć block pete ovog proljeća pretvaraju u chic salonke. Sve Chloé modele koji će vladati sezonom pogledajte u galeriji.

Foto: Chloe, Instagram, IMaxTree

Komentari