Želimo cijelu novu kolekciju brenda Chicks on Chic

Jedan od omiljenih hrvatskih brandova Chicks on Chic predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2015. „Attitude“ za čije je vizuale zaslužna mlada i talentirana Alma Štrkljević. Nosivi komadi u kojima će se svaka žena osjećati udobno sve su samo ne obični.

chicks8

Dizajnerica Emina Štrkljević za narednu sezonu punudila nam je upečatljive ‘wallpaper’ printeve koje je kombinirala s paletom pastelnih tonova, crvenom bojom te crnom i bijelom. Kolekcija se sastoji od haljina, voluminoznih suknji, majica i košulja te laganih balonera i bomber jaknica. Neizostavni proljetni komad, baloner, u Chicks on Chic interpretaciji nosiv je i kao haljina.

chicks34

Upečatljivi komad ove kolekcije su i kragnice, zaštitni znak branda, koje se mogu po želji kombinirati uz haljine. Dizajnerica je i za ovu kolekciju koristila prirodne materijale poput lana, svile i pamuka. Kolekciju je moguće kupiti u splitskom concept storeu Krug u Nepotovoj ulici u Splitu. Ispred Alminog objektiva ovog puta su se našle Doris Ivančić i Paula Amižić dok je za make-up zaslužna Katja Filipović.

chicks7

chicks4

chicks12

chicks18

chicks

chicks90

chicks67

chicks23

chicks456

chicks86

chicks89

chicks654

DSC_0699

chicks43

chicks45

Komentari