Pogledajte novu M.A.C kolekciju s potpisom poznate dizajnerice

MAC2

Poznata britanska dizajnerica Charlotte Dellal, koja je izgradila pravo malo modno carstvo s cipelama i torbicama svog brenda Charlotte Olympia, u međuvremenu je proširila biznis i na odjeću, ali i kozmetiku. Nakon predstavljanja njene debitantske ready-to-wear kolekcije na nedavno završenom Londonskom tjednu mode, Charlotte je objelodanila i svoju suradnju s M.A.C-om, kozmetičkim divom pod čijim je okriljem osmislila vlastitu kolekciju make upa.

Charlotte Olympia kolekcija dolazi u zagrebačko M.A.C prodajno mjesto u travnju, a inspirirana je pin-up djevojkama, divama s filmskog platna te minulom erom starog holivudskog glamura. Svoju vintage estetiku koja utjelovljuje eleganciju i ženstvenost pretočila je i u kolekciju make upa koja očarava svojim retro-glam šarmom.

MAC

U ponudi su proizvodi za oči, usne i nokte, a mogu se pronaći i pripadajući kistići, uvijači za trepavice, ogledala i kozmetičke torbice. Sve u šarmantnom i neodoljivom pakiranju, baš kao što i očekujemo od Charlotte Olympia brenda. Kompletnu kolekciju pogledajte u nastavku u galeriji.

Foto: MAC

 

Komentari