Vježbanje će biti još zabavnije uz ovu kolekciju

CO5

Nedavno smo vam predstavili cool sportske brendove, čija će odjeća svima poslužiti kao odlična (dodatna) motivacija za rekreaciju, a nešto za sve one djevojke i žene koje ili redovito vježbaju ili im treba onaj mali inspiracijski ‘push’ da napokon započnu, ove sezone pripremila je poznata britanska dizajnerica Charlotte Dellal.

Charlotte je publici vrlo dobro poznata pod imenom svog brenda Charlotte Olympia, za čije šarene i otkačene cipele već sigurno znate, a osim na modne dodatke, dizajnerica je svoju kreativnost u međuvremenu započela usmjeravati i na druge uspješne projekte. Novost iz njena modnog laboratorija jest suradnja s lifestyle brendom Bodyism na kolekciji sportske odjeće i dodataka za sve žene u pokretu. Kolekcija broji ukupno 10 komada, uključuje odjeću i dodatke bez kojih je odlazak na trening gotovo pa nezamisliv, a u prodaju stiže ovog svibnja.

CO4

Bodyism je inače brend kojeg je osnovao James Duigan, osobni trener poznatih ljepotica Rosie Huntington-Whiteley i Elle MacPherson. On je vrlo brzo spoznao kako bi sportska odjeća trebala biti tijelu ugodna, ali i stylish, stoga suradnja s Charlotte Dellal dolazi u pravom trenutku da u svakoj ženi probudi volju za vježbanjem. Šarmantni ‘Kitty’ print posuđen iz njene kultne kolekcije mokasina, uzorci leoparda i poljubaca, dio su detalja koji ovu kolekciju čine jedinstvenom.

CO2

CO3

CO6

Foto: Charlotte Olympia

Komentari