Monokromatski minimalizam u novoj Charlie Design kampanji

charliedesign14

Charlie design, hrvatski modni brend dizajnerice Loredane Bahorić, danas je predstavio najnoviju magičnu priču ‘Sounds of White’ u suradnji s renomiranom fotografkinjom Mare Milin. Iako je ova modna kampanja namijenjena proljetnim danima, Loredana ostaje dosljedna svom omiljenom i o sezonama neovisnom monokromatizmu te u centar pozornosti stavlja bijelu boju, koja je za nju mnogo više od obične inspiracije.

charliedesign2

Hrvatska dizajnerica doživljava ju iz više aspekata, a svoju viziju gradi na načelima asimetrije, dekonstrukcije i perforacije. Rezanjem traka, krugova i apliciranjem cjevastih detalja, od minimalističke baze gradi individualan pristup, istovremeno s lakoćom pretvarajući skulpturalne forme u nosive komade.

charliedesign1

Loredanini topovi, kombinezoni, haljine i hlače i u ovoj su sezoni vrlo multifunkcionalni te se mogu nositi na više načina, a vezanjem ili kopčanjem mijenjaju svoj primarni oblik. Avangardno ljeto Charlie designa ovjekovječila je Mare Milin, pred čijim se objektivom našla Anamarija Crnoja iz agencije Talia model.

Foto: Mare Milin

Komentari