Chanel Rouge Coco je ‘must’ ovog proljeća

Chanel je ovog proljeća predstavio novi i još bolji Rouge Coco ruž za usne. Kolekcija se sastoji 29 nijansi u 6 paleta boja – nude, narančastih, ružičastih, boje mesa, crvenih i ljubičastih, od kojih je svaka nijansa nazvana prema prijateljima, ljubavima i muzama Mademoiselle Chanel.

Nude nijanse

Nude nijanse

Ove sezone posebno su popularne nude nijanse koje se koriste za kreiranje prirodnog looka, a ruževi boje mesa samo će dodati još malo osvježenja takvom looku. Za sve klasičarke tu su nezaobilazne nijanse crvene boje koje ne mogu proći nezamijećeno, a ako želite malo izaći iz okvira uobičajenog pokušajte s narančastim i ljubičastim nijansama – s njima ovog proljeća ne možete pogriješiti.

Crvene nijanse

Crvene nijanse

Formula je potpuno obnovljena za još više nježnog osjećaja, udobnosti, sjaja i kvalitete. S integracijom novog Hydraboost kompleksa, ruž na usnama ostavlja baršunast osjećaj ovijen velom hidratacije koji dubinski hrani i čini usne podatnima. Samo jedan sloj je dovoljan za prekrasnu boju, a ako želite naglasiti usne u posebnim prilikama samo nanesite više od jednog sloja.

Nijanse boje mesa

Nijanse boje mesa

Ružičaste nijanse

Ružičaste nijanse

Ljubičaste nijanse

Ljubičaste nijanse

Chanel Rouge Coco ruževi za usne dostupni su u hrvatskim parfumerijama po cijeni od 270 kuna.

Komentari