Ove Chanel naočale izgledaju odlično

chanel naocale3

Modni dodaci oduvijek su bili jaki adut pariškog brenda Chanel, a uz kultne prošivene torbice na preklop, jednako intenzivnu popularnost već godinama uživaju i naočale s potpisom ove dizajnerske kuće. Upravo u njihovu kreaciju, stil i inovativnost uloženi su sati i sati rada Chanelovih stručnjaka, kako bi modna kuća svake sezone bila u mogućnosti zadovoljiti velike modne apetite svojih klijentica.

Razloga za zadovoljstvo one će svakako imati u proljetnoj sezoni, jer uz proljetnu kolekciju inspiriranu tvidom koju smo vam nedavno predstavili, Chanel na tržište planira izbaciti i najnoviju Plein Soleil kolekciju za 2016. godinu. U njoj su zapisane dvije nove originalne priče koje se oslanjaju na ikonične dizajnerske momente koji su obilježili povijest kuće: igru svjetla i sjene te motiv lanca.

chanel naocale

Chanel Two-Tone shading kolekcija

Kolekcija Two-Tone shading, kao što joj i samo ime govori, uključuje modele dioptrijskih i sunčanih naočala čija se stakla prelijevaju od pune, tamnije i intenzivnije boje pa sve do gotovo prozirne. Na različitim modelima, crna je kombinirana s bijelom, bež, bojom vina, sivom, plavom i zelenom, a okviri naočala su rektangularni, ovalni, mačkasti i četvrtasti. Lagane i udobne, naočale iz ove kolekcije prilagođavaju se svakom stilu života i pružaju dozu elegancije.

chanel naocale5

Chanel Chain bracelet kolekcija

Chain bracelet s druge je strane kolekcija posvećena motivu lanca, kojeg susrećemo na Chanelovim legendarnim torbicama, blejzerima, a odsad i naočalama. Ručkama naočala iz kolekcije kao lajtmotiv se proteže zlatni i srebrni lanac kojeg nakratko prekida logo kuće Chanel. Naočale su dostupne u tonovima smeđe, zelene, plave i sive boje, okviri za optičke naočale u mačkastom ili četvrtastom obliku, a sunčane naočale u retro okruglim ili leptirastim formama. Kolekcija u prodaju stiže ovog ožujka.

chanel naocale6

chanel naocale2

Chanel naocale4

Foto: Chanel

Komentari