Chanel naočale koje će se nositi ovog proljeća

chanel final

Naočale su modni dodatak koji nas neizostavno prati u proljetnim danima, a podjednako kao i na njihovu praktičnu stranu, pažnju usmjeravamo i na onu estetsku. Upravo su Chanelove sunčane i dioptrijske naočale za nadolazeću sezonu idealni spoj funkcije i stila. Nova chic kolekcija podijeljena je u tri pojedinačne linije, inspirirane zaštitnim znakom pariškog modnog brenda – tvidom.

chanel final5

Vintage Tweed, Denim Tweed i Lacquered Tweed, tri su podkolekcije i modne priče u kojima je tvid popraćen uzorkom zlata, trapera i laka. Kao što im i samo ime govori, Vintage Tweed naočale retro su efekta i pojavljuju se u nijansama žute, smeđe, ljubičaste, sive, zelene i plave boje. Budući da kultnu Chanel jaknicu od tvida najbolje prate obični bijeli T-shirt i jeans, upravo je traper poslužio kao lajtmotiv kolekcije sunčanih i dioptrijskih naočala Denim Tweed, koji je na njima propleten zajedno s tvidom i predstavlja udobne i mekane modele koji se lako prilagođavaju svakom obliku lica.

chanel final3

Naposljetku, tu je Lacquered Tweed kolekcija, koja se javlja kao homage lakiranim gumbima na legendarnoj Chanel jakni, s naočalama koje elegantno uokviruju lice i nose nezaobilazni CC logo. Tri unikatne priče i sunčane i dioptrijske naočale koje su jednako atraktivne s obje strane, bit će jedni od najpoželjnijih modnih dodataka proljetne sezone.

chanel final6

 

chanel final2

Foto: Chanel

Komentari