Neodoljiva ljetna sjajila za usne

chanel sjajilo

Iako u hladnijim danima često ostaju u sjeni ruževa za usne, sjajila se s dolaskom ljeta ponovno vraćaju u središte pozornosti. Volimo ih jer su ležerna i neopterećena, baš kao i prigode u kojima ih nosimo, jednostavno se apliciraju, pružaju usnama dašak boje i onaj neodoljivi ljetni sjaj. Njihovoj popularnosti ove će sezone dodatno pridonijeti nova make up kolekcija iz Chanela, koja donosi šest aktualnih Lèvres Scintillantes nijansi u limitiranom izdanju.

Njihova formula je fluidnija i udobnija no ikad, s teksturom koja bogato njeguje usne i novim aplikatorom koji omogućuje bolje i preciznije nanošenje sjajila. Paleta novih boja gradirano napreduje od blago roskastih, preko intenzivnijih koraljnih i fuksija tonova, pa sve do dubljih crvenih i ružičastih nijansi, a svima im je zajednički shimmer efekt uz koji se usne čarobno prelijevaju i sjaje pod utjecajem svjetlosti.

Nijanse Tanami, Adenium i Rouge Désert pružaju usnama staklenasti glossy dojam, dok Sirocco, Sahara i Dzhari usne obavijaju u prelijevajući efekt. Sve one odnedavno su dostupne u sklopu Chanelove ljetne make up kolekcije u hrvatskim parfumerijama.

Foto: Chanel

Komentari