Chanel ponovno oduševio svojom haute couture revijom

chanel1

Tjedan visoke mode u Parizu se nastavlja, a revija koju su svi željno iščekivali je ona modne kuće Chanel. Karl Lagerfeld je predstavio svoju novu viziju couture proljeća na sebi svojstven način. Ovoga puta kao kulisa za reviju je poslužila vrtna instalacija, kojom su prošetali najpoznatiji modeli.

chanel19

Modeli su na pistu kročili iz drvene kućice, a kolekcija donosi dnevne kao i egzotične večernje kreacije. Lagerfeldove miljenice Gigi Hadid i Kendall Jenner su također prošetale modnom pistom dok je Cara Delevingne u prvom redu držala svog čupavog ljubimca. Revije modne kuće Chanel su uvijek osvježavajuće i nekonvencionalne, a kreacije koje su predstavljene mame uzdahe ženama diljem svijeta. Etno motivi vidljivi su na minimalističkim haljinama i suknjama koje naginju klasici, ali i futurizmu zbog srebrnih i zlatnih detalja.

chanel21

Kako je show odmicao, Karl je pokazao i zavodljive duge večernje haljine koje krasi slojevitost i pastelne boje. Ovakva vizija proljeća sigurno će se svidjeti svim poklonicima njegovog dizajna, a žene koji će ih nositi, stavlja u prvi plan. Igranjem s bogatim teksturama i tkaninama, čipkom, cvijećem i masivnim detaljima koji dominiraju pojedinim kreacijama, Karl je spojio ono što mu majstorski ide od ruke, bezvremenost modne kuće Chanel i modernu ženu koja uvijek zrači elegancijom i glamurom.

chanel13

chanel12

chanel11

chanel9

chanel23

chanel18

chanel4

chanel2

chanel6

chanel7

chanel17

chanel3

Foto: Imaxtree

Komentari