Céline torbe za novu sezonu

celine

Céline Belt Bag

U svijetu modnih dodataka, zasluženo mjesto na tronu prije nekoliko je godina uživala modna kuća Céline. Od 2011. do 2013. rekorde su obarale njene ‘Luggage Tote’ i ‘Trapeze Bag’, a za svaku od ovih torbica postojala je podulja lista čekanja od čak 6 mjeseci. Trend je s vremenom očekivano izgubio na intenzitetu, no Céline torbe i danas se odlično prodaju i oko njih je stvoren pravi mali kult sljedbenica, koje cijene jedinstveni dizajn i kvalitetu Céline modela.

celine10

Céline Classic Box Bag

U raznim street style izvještajima danas ćete primijetiti Classic Box Bag, Tri-Fold Shoulder Bag, a možda najveću popularnost danas uživa Belt Bag, trapezasti model kojeg obožavaju i Chrissy Teigen i Rosie Huntington-Whiteley. Sve ove Céline uspješnice okupljene su u kolekciji modne kuće za hladnije dane, koja osim bestsellera u jesenskim bojama donosi još nekoliko javnosti manje poznatih modela, po mjeri svih minimalistica.

Céline Sangle Shoulder Bag

Céline Sangle Shoulder Bag

Torbe vrlo čistih linija i uglavnom prigušenog kolorita, pravi su investicijski primjerci koji će biti vrijedni pažnje danas, podjednako kao i za par godina. U nastavku pogledajte najljepše Céline torbe za novu sezonu:

celine3

celine9

celine12

celine14

celine15

celine16

celine17

celine18

celine19

celine20

celine13

celine7

celine8

celine5

celine4

celine11

celine2

Foto: Céline

Komentari