Ceker za obožavateljice minimalizma

cultgaia7

Koliko su ženama drage torbice, nije nikakva tajna. A još kada ih krasi zanimljiv i, reklo bi se, jedinstven dizajn, šanse da privuku pozornost pripadnica ženskog spola uistinu su velike. Upravo zato, veliku dozu oduševljenja izazvala je jedna naročita torba američkog brenda Cult Gaia, izrađena od bambusa. Danas joj mnogi daju predznak ‘it’ torbe ljeta, no sudeći po potražnji, slavu će doživjeti i u hladnijoj sezoni.

bagelandtoast

Cult Gaia iz Los Angelesa, brend već otprije poznat po maštovitim modnim dodacima koji plijene pažnju, ovog je puta tržištu predstavio hit torbicu Gaias Ark, koja je reprodukcija japanske torbe za piknik iz 70-ih. Karakterizira ju unikatni oblik polumjeseca, a dozu prirodnosti daje sami materijal od kojeg je u potpunosti napravljena – bambus. Blogerice Chriselle Lim, Amy Stone, Michelle Lee i Courtney Torp, kao i dizajnerica Haley Boyd, samo su neke obožavateljice ove torbe, od koje se posljednjih tjedana jednostavno ne odvajaju.

cultgaia10

Podjednako idealna za nošenje na plažu ili u šetnju gradom, Gaias Ark torba dolazi u dvije dimenzije, maloj i velikoj, relativno je pristupačne cijene, te se za nju potrebno predbilježiti na Cult Gaia web stranici.

amy_stone

cultgaia9

cultgaia2

cultgaia6

cultgaia

cultgaia3

cultgaia4

cultgaia8

alwaysjudging

Foto: Instagram (Cult Gaia, Amy Stone, Courtney Trop)

Komentari