Carstvo za uživanje u hladnim danima

S dolaskom hladnijih godišnjih doba sve manje vremena provodimo vani, a sve se više zatvaramo u toplinu domova. Iako smo u početku uvijek nezadovoljni vremenskom prognozom, kišama i niskim temperaturama, ima i to svojih čari jer znači da se uz dobar film i šalicu vrućeg čaja ili kave možemo zavući ispod dekice i odmarati.

posteljina3

Možda ćete odabrati i da se sklupčate uz knjigu i prema tome uređivati svoje carstvo za uživanje na kauču ili u fotelji, s mekanom dekom i jastukom ili ćete krevet pretvoriti u oazu ugode.

posteljina5

Što god odabrali, da bi to kreirali bit će vam potrebna mekana posteljina, deke, jastuci, prekrivači. Vjerojatno kod kuće imate veliki izbor svojih tkanina koje možete kombinirati, a jedino pravilo je što više – to bolje. Trenutno su u trendu velika pletiva, kao i u modi što se tiče predimenzioniranih pulovera te krzneni dodaci u obliku deka ili jastuka. Vladaju zimske nijanse boja – siva, bijela, bež, a povremeno su razbijene petrolej-zelenom, cvjetnim uzorkom ili uzorkom prugica.

posteljina1

Deke su nerijetko ukrašene coflekima, a cijeli dojam brzo će vas uljuljuškati u uživanje. U nastavku pogledajte galeriju i inspirirajte se našim izborom mekane posteljine, deka i prekrivača.

Komentari