Omiljeni kišobrani opet se otvaraju iznad Čakovca

medjimurje-porcijunkulovo

Poznata manifestacija Porcijunkulovo će trajati šest dana, od 29. srpnja do 3. kolovoza 2016. godine, a ni ove godine neće nedostajati radionica starih zanata, prezentacije streličarstva, oldtimer susreta i još mnogo toga. Interes za sudjelovanje na sajmu je bio izuzetan te sada, s 250 izlagača, organizatori imaju razvijene i posebne mobilne aplikacije pomoću kojih će posjetitelji moći vidjeti što se u pojedinom trenutku na nekoj od pozornica događa.

porcijunkulovo post 4

Naravno, kišobrani će ponovno biti postavljeni iznad glavne čakovečke ulice, a Ulica kišobrana postala je svojevrsni znak prepoznatljivosti i lijepa tradicija ove manifestacije. Posebna se pažnja posvećuje najmlađima, te će se tako održavati kreativne radionice za djecu vezane uz mnoge prigodne teme, a odrasli će uživati u koncertima na glavnom gradskom trgu.

porcijunkulovo1

Starinsko međimursko ‘dvorišće’ i mini fontana biti će neki od zanimljivijih izložaka te će zasigurno nekima poslužiti i kao pravo malo osvježenje i spas od visokih temperatura. Više doznajte na službenoj stranici događanja.

Foto: Porcijunkulovo, Miroslava Novak

Komentari