U Zagrebu otvorena trgovina za ljubitelje dizajna interijera

Ako volite kupovati sitnice za dom te uvijek tražite nešto novo za sebe, ovo je vijest za vas! Naime, trgovina njemačkog brenda Butlers, poznatog po detaljima za uređenje životnog prostora, kao i po stilski primamljivim komadima namještaja otvorena je nedavno u Zagrebu. Na adresi Ilica 21, prostire se na tri kata te na više od 650 metara kvadratnih nudi sve što vam je potrebno za opremanje doma baš po vašoj mjeri.

butlers2

Namještaj, maštoviti dekorativni detalji i prijedlozi za originalne poklone – sve je na dohvat ruke u Butlers trgovini i razveseliti će one koji vole oplemenjivati svoj životni prostor.

butlers6

Butlers putovanje započelo je 1999. godine u njemačkom gradu Kölnu otvaranjem prve trgovine, ali korijeni i tradicija sežu puno dalje u prošlost, sve do robne kuće Josten koja je davne 1829. godine bila omiljeno odredište za kupovinu porculana, fino obrađenog staklenog i keramičkog posuđa. Oslanjanje na tradiciju i postavljenje novih trendova u uređenju doma, oduvijek su bili imperativi brenda. Butlers vjeruje da je dom tamo gdje nam je srce i da trebamo biti okruženi osobama te stvarima koje volimo. Svrha truda uloženog u dizajn i izradu ovog iznimnog kućanskog asortimana je da upravo dom postane vaš osobni raj.

butlers1

butlers4

butlers3

Komentari