Ruksak koji će poznate trendseterice nositi ovog proljeća

Burberry ruksak2

Sjećate li se kariranih Burberry ponča koji su nosili inicijale svojih vlasnica i preplavili čitavu modnu scenu prije nekoliko sezona? Premda su s vremenom postali trend iz prošlosti, Burberry se za ovo proljeće ponovno dosjetio kako personaliziranjem mode nametnuti neki svoj komad i podariti mu onaj toliko popularni ‘it’ predznak.

Iz kreativne radionice ovog kultnog britanskog brenda, u sklopu kolekcije proljeće/ljeto 2016. na tržište je plasiran ruksak, čija se prednja strana može ukrasiti monogramom i biti jedinstveni modni dodatak na leđima ponosnih vlasnica. No, osim ideje s inicijalima, ruksak je također lako primjetan zbog svog cool dizajna. Njegova najlonska struktura vraća nas u danas toliko omiljene 90-e, kada su modnom scenom žarili i palili jednostavni i praktični, crni Pradini ruksaci od najlona, koji su kroz godine stekli ikoničnu reputaciju.

burberry ruksak3

Burberryjevi najnoviji ruksaci ipak nas vraćaju u sadašnjost, i to zanimljivom kombinacijom materijala i detalja. Vodootpornom i ležernom najlonu, koji je u prošlosti korišten više u ulozi funkcije no mode, suprotstavljene su ručke od smeđe kože i luksuzne zlatne kopče te patentni zatvarači. Ova šminkerska verzija sportskog ruksaka od najlona istovremeno je zadržala i svoj urbani štih, a Burberry sugerira spajanje nespojivog i nošenje ovog ruksaka uz elegantne čipkaste haljine, suknje i romantične balonere.

Cara Delevingne and Suki Waterhouse go for dinner at the Chiltern Firehouse

Da je na pomolu nova ‘it’ torba koju će biti teško ignorirati s dolaskom proljetnih dana, dale su nam naslutiti Burberryjeve ambasadorice i muze Cara Delevingne i Suki Waterhouse koje se ne odvajaju od svojih ruksaka, a s njima su snimljene i Taylor Swift i Margot Robbie. Uz uslugu monograma, Burberry nudi i tri veličine ovog ruksaka, kao i različite boje; tamnoplavu, military zelenu, boju vina i vječnu crnu.

Foto: Burberry

Komentari