Buđenje proljeća u Toskani: Borgo Santo Pietro

Želite na trenutak biti netko drugi, malo se vratiti u prošlost, pobjeći u vrijeme bezbrižnosti i mladenačke zaigranosti, a ujedno osjetiti ponovo dašak starih vremena koji je u današnje vrijeme postao nekako nedostižan. Ne brinite, osjetili su to i hotelijeri i svake godine smišljaju nove ponude i pogodnosti kako bi ponovo privukli svoje vjerne klijente i otvorili vrata novima.

borgo santo pietro

U srcu Toskane smješten je bajkovit hotel okružen vinogradima, ružama, lavandom i voćnjacima. Ulaskom na imanje Borgo Santo Pietra osjetit ćete kako vam teret odjednom silazi s ramena i počinje filmska priča. Markantan mladić prilazi vam i otvara vrata automobila, dok laganim hodom ulazite u predvorje i pokušavate uhvatiti koju sliku ne odajući oduševljenje koje vas obuzima.

borgo santo pietro

Penjete se stubama do vaših odaja, ulazite i promatrajuči ručno oslikane zidove, antikni namještaj i svilene zavjese nonšalantno spuštate kovčege i u trenu postajete smireniji i zadovoljniji. Pomalo umorni od puta i opijeni mirisom lavande i proljeća spuštate se na večeru restoran Valle Serena. Ljubav i strast kojom su pripremljeni specijaliteti od svježih organskih proizvoda probudit će vaša osjetila kako bi mogli uživati u ovom gastronomskom putovanju.

borgo santo pietro

Iduće jutro povežite kosu, stavite naočale i zaputite se na Vespi kroz prekrasne toskanske krajolike na kušanje chiantija ili šetnju po Sieni. Poslijepodne iskoristite za opuštanje u spa centru koji je smješten u 800 godina staroj zgradi, koja je nekoć bila pekara, a danas oaza mira i opuštanja uz revitalizirajuće tretmane prirodnim kozmetičkim proizvodima Farmaceutica di Santa Maria Novella. Večer provedite uz kino na otvorenom u vrtu Borgo Santo Pietra.

borgo santo pietro

U razdoblju od 7. do 30. travnja iskoristite popust od 30% na smještaj uz minimalno 2 noćenja uključujući doručak, piće dobrodošlice, svježe voće, cvijeće i prosecco po dolasku. Ovaj zamaman paket pronađite na stranici www.travelsinstyle.hr.

borgo santo pietro

borgo santo pietro

borgo santo pietro

Tekst: Maja Serdar

Komentari