Brzinski outfit za svaki dan: kratke hlače i tenisice

Kratke hlače i tenisice, zvuči kao nešto toliko očito, ali do povratka svih modela tenisica na scenu i njihovog proglašenja ‘it’ komadom, kombinacija definitivno nije bila nešto što bi se smatralo cool outfitom. U međuvremenu neke su blogerice prigrlile tenisice kao svoj zaštitni znak i na njihovim profilima uvijek možete pronaći najnovije modele koji će se smatrati hitom, a najčešći komad koji će ljeti upariti s njima su upravo kratke hlačice. Odrezane, vintage kroja, ponekad visokog struka, traper, od brušene kože, bijele ili u nekoj boji… Vrlo često biraju odrezane Levisice 501, kao što ih za vrijeme nižih temperatura možemo vidjeti u dugim modelima.

I to je postao recept za brzinski ljetni outfit u kojem više ne moramo samo na kavu u kvartu već, ovisno o ostatku kombinacije, može postati i elegantna varijanta. Potpuno casual verzije su one s majicama kratkih rukava, no uparene s bluzom, laganom košuljom ili topom spuštenih ramena, postat će udobno rješenje za sve prilike. Dok neke biraju adidas modele sa sad već kultnim predznakom, u kombinacije se uvlače i crne i bijele ‘starke’, ali i klasične Vansice.

Pomalo oversized kratke hlačice dobro se slažu i uz majice popularnih rock bendova, neočekivanom grunge trendu koji je sve jači. A čim temperature malo padnu, u kombinaciju ulaze kožne jakne, bomberice prebačene preko majice kratkih rukava, pa čak i pletivo – inspirirajte se fotografijama blogerica u nastavku.

Foto: Instagram

Komentari