Slatka lampa u obliku medvjedića dostupna i u Hrvatskoj

brownbear-velika

@mamma_nalla

Pisali smo već o brendu Love My Space koji je nastao iz ljubavi prema dizajnu i želje da se na što ljepši način uredi jedna dječja soba. Vlasnica brenda, Nikolina Kamalić, u proteklih je godinu dana proširila asortiman te u njega uvrstila i neke popularne komade dječjeg dekora koji su omiljeni u cijelom svijetu – teepee šatori, Miffy lampa, baldahini, papirnate vreće za pospremanje igračaka… Među najnovijim dodacima u ponudi je Brown lampa studija Mr Maria koja izgleda poput velikog plišanog medvjedića.

@mamma_nalla

@mamma_nalla

Komad poput ovog dječju sobu može učiniti zaista posebnom, a ujedno je funkcionalna stolna lampa koju možete ostaviti uključenom i preko noći da baca toplu svjetlost ako se vaš mališan boji mraka. Dolazi u dvije veličine, XL koja je visoka 52 centimetra i S koja je visoka 31 centimetar, a baziran je na popularnom medvjediću Brownu iz azijske crtane serije Line Friends.

@anotherstory.dk

@anotherstory.dk

Ova slatka lampa poznatog brenda veliki je hit među mamama u cijelom svijetu, a posebno se dobro uklapa u skandinavske interijere zbog svojih minimalističkih linija. Ako vam je zapela za oko možete je potražiti na web-shopu brenda Love My Space.

@happytoys.no

@happytoys.no

@luksusbaby.dk

@luksusbaby.dk

brownbear-virgincry

@virgincry

brownbear1

Foto: Instagram

Komentari