Brojni poznati na modnom druženju brenda F&F

ff6

Jučerašnje modno druženje u Super Konzum Radnička, na kojem je predstavljena aktualna kolekcija britanskog brenda F&F, okupila je brojna lica s domaće društvene scene. Modeli su kroz dva izlaza predstavili kolekciju proljeće/ljeto 2016. i pokazali kako u F&F odjevnim kombinacijama u svakoj prilici izgledati chic i moderno.

U F&F modelima i same su uživale Marijana Batinić, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Korana Gvozdić i Isabella Rakonić, koje su na predstavljanju bile odjevene u ključne komade iz proljetne F&F kolekcije.

ff7

 Modni brand F&F za žene, muškarce i djecu donio je u Hrvatsku dašak britanskog stila i modu za sve one koji svakoga dana žele biti u trendu. U zagrebačkom prodajnom prostoru, koji je uređen minimalistički i moderno, na čak 425 m2 organizirani su odjeli mode za nju, za njega, za djecu i F&F Denim. F&F otvorio je svoja vrata i u Zadru, gdje posluje na adresi Ulice bleiburških žrtava 17. Sve informacije pratite na službenoj stranici F&F brenda, rođenog 2001. u Velikoj Britaniji kao Tescova ženska i muška odjevna marka Florence & Fred.

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Anita Dujić

Anita Dujić

Foto: John Pavlish

Komentari