Brend Woouf ima najzabavnije vreće za sjedenje

Sve je u detaljima. Bilo da se radi o odjevnoj kombinaciji ili uređenju doma, detalji su ono što odražava vašu osobnost. Pri ulasku u nečiji dom odmah je jasno radi li se o ljubitelju minimalizma ili eklektičnog uređenja jer upravo sitnice to odaju – slike na zidovima, jastuci na sofi, ukrasi na policama…

woouf9

Svi mladi duhom i djeca u duši, ali i ljubitelji opuštenog stila te originalnih detalja zapazit će španjolski brend Woouf i njegov zabavan dizajn. S maštovitim idejama su krenuli 2008. u Barceloni nakon 10 godina u modnoj industriji. Danas dizajniraju vreće za sjedenje, odnosno popularne ‘bean bags’ i druge sitnice inspirirane urbanom kulturom, glazbom, umjetnošću i hranom koje osmišljavaju mladi i kreativni pojedinci.

woouf10

Osim što su udobni za sjedenje, ovi ‘bean bags’ super su dodatak prostoru. Navlake s dizajnom su perive u perilici za rublje što je vrlo praktično s obzirom na često korištenje ovakvih detalja. Cijene se kreću od 80 do 120 €, ovisno o veličini i dizajnu, a webshop dostavlja po cijeloj Europi.

Foto: Woouf

Komentari