Koje trendove nalaže poznati britanski brend?

ff3

Poznati britanski brend F&F koji je od nedavno dostupan svim Hrvaticama na adresama Radnička cesta 49, u Zagrebu, te u Ulici bleiburških žrtava 17, u Zadru, donosi lookbook za aktualnu sezonu – proljeće 2016. Nova shopping lokacija raj je za sve ljubitelje odličnog i nosivog dizajna te donosi dašak britanskog stila kroz odjevne komade koji su u trendu, lako se kombiniraju i privući će žene bez obzira na njihov osobni stil jer će svaka uspjeti pronaći nešto za sebe.

ff1

Proljeće je  u slučaju F&F-a pokucalo na vrata u odvažnim i zavodljivim krojevima te uzorcima. Dizajneri ovog poznatog brenda osmislili su jednostavne komade poput crne haljine koja odlično pristaje u brojnim prilikama, ali i ‘statement’ komade koji su pravi stilski pečat svake kombinacije. Apsolutni hit F&F proljeća su prugice. Zabavne, višebojne, vertikalne, horizontalne, na pojedinim komadima ili slojevito kombinirane, one su nepogrešiv dio svih odjevnih kombinacija.

Pravo osvježenje u kolekciji donose i cvjetni printevi koji naglašavaju nježniju strane žene, ali i imperativ su svake proljetne sezone. Pogledajte F&F modele za proljeće u nastavku, a katalog brenda možete prelistati i online.

Komentari