Brend Cadieux u novoj modnoj priči Cadieux Rouge

Nakon što je revijom i kolekcijom proljeće/ljeto 2016. ostao zapažen u javnosti, domaći brend Cadieux nastavlja graditi svoje ime novom modnom pričom pod nazivom Cadieux Rouge.

cadieux2

Kolekcija je to koja i dalje njeguje elegantne modele, odliku i dosadašnjeg prepoznatljivog Cadieux Golda, no s odmakom u smjeru mladenačkog stila. Novi nosivi modeli namijenjeni su mlađoj populaciji i krojem i cjenovno, budući da cilj ove kolekcije i jest dostupnost širem krugu ljubitelja mode, no pristupačnija cijena ne znači kompromis u kvaliteti materijala i izrade u odnosu na label Cadieux Gold.

cadieux4

Krojevi koji prate liniju tijela dodatno su obogaćeni i Cadieux linijom nakita. Narukvice i ogrlice od pozlaćenog mesinga i s privjescima ukrašenim Swarovski kristalima, samo su dio asortimana koji se odnedavno također može pronaći u ponudi u Frankopanskoj 6.

Kampanja je snimljena objektivom Gorana Matijašeca, u ulozi modela našla se Anja S za Talia Model, za make-up je zaslužna Žana Kožul, a za kosu Domagoj Vidaković.

Komentari

No tags