Brend Beard Gang ima fora majice povodom Movembera

Brade su u trendu, a s njima i cijela kultura retro brijačnica, koja se kao i prošlog studenog obilježava pop up barber shopom Gentleman’s Jack u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici. U sklopu brijačnice publici se pobliže predstavio dvojac koji njeguje bujne brkove i brade, ne samo u studenom za vrijeme Movembera već i cijele godine.

beardgang1

Njihovo je ime Beard Gang, iza kojeg se kriju dvojica kreativaca Marko Gregurić i Tomislav Štrkalj i u sklopu kojeg se promovira kultura brada kroz proizvode kao što su platnene torbe i pamučne majice. Što se tiče majica, dečki su nedavno predstavili novu ediciju i to baš za brijačnicu Gentleman’s Jack te ih na istom mjestu i predstavili.

beardgang3

Bijele majice kratkih rukava donose dva različita dizajna u kojima su upravo brade u prvom mjestu. Inspirirane tradicionalnim stilom tetovaža uz moderni touch, na jednoj je glavni lik mornar, odnosno ‘Bastard’, a drugu krasi uglađeni ‘Gentleman’. “Priča iza majica je ‘borba’ između gospodina i gada te smo zajedno s Gentleman’s Jackom motivirali ljude da biraju tko je jači i koja im osobnost više odgovara”, otkriva Beard Gang dvojac.

beardgang2

Majice su zamišljene da stoje jedna pored druge i na taj način se likovi gledaju lice u lice, oni su rivali. Jednostavne i upečatljive, prema riječima dečkiju već privlače puno pažnje. Cijena je 120 kuna, u planu je da se mogu kupiti do kraja godine u Gentleman’s Jack Barber Shopu u Preradovićevoj 17, a ako želite doznati više o Beard Gangu kliknite ovdje.

Komentari